Bijna 40 Jaar bergingsbedrijf

  • Bergingsbedrijf Betten in Sneek is een gecertificeerd takel- en bergingsbedrijf sinds 1986 dat bij schade of pech 24/24 uur per dag 365/366 dagen per jaar voor u klaar staat.

Pechhulp

Mocht u met pech langs de kant van de weg staan dan kunnen de vakspecialisten bij Betten u van dienst zijn. Bij pech kunt u denken aan een lekke band, lege accu of u hebt per ongeluk uw sleutels in uw auto achtergelaten.

Per geval zal door de technische mensen van Betten worden bekeken wat te doen. Dit kan uiteenlopen van het vervangen van een wiel van uw auto ofwel het verzorgen van het transport van uw voertuig naar een in de buurt gelegen garage of dealer. Als uw auto niet meer gerepareerd kan worden dan zal vervangend vervoer worden geregeld. Kortom de kennis en mogelijkheden bij Betten zijn zeer uitgebreid aangaande pechhulp en er zal altijd, in overleg met u, worden gekozen voor de best mogelijke en reële oplossing.

Betten vind het belangrijk om alle mensen met pech onderweg zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Inmiddels zijn vele dealer- en garagebedrijven en alarmcentrales van heel veel lease- en verzekeringsmaatschappijen klant bij Betten in Sneek.

Berging van voertuigen

Het dient gezegd dat het materieel en wagenpark bij Betten van een grote diversiteit is en hoogwaardig in kwaliteit. Door deze sterke basis is men in staat om 7 dagen per week en 24 uur per dag zorg te dragen voor het perfect vervoeren van alle soorten voertuigen en het transport ervan naar elke vooraf aangewezen locatie.

Autotransport

Betten is altijd in staat om voertuigen voor u te transporteren van A naar B, dit kan variëren van een klein tot een extreem groot voertuig en alles wat daar tussen zit. Zolang er maar wielen onder zitten, of hebben gezeten, regelt en verzorgt Betten door bijna heel Europa een veilig transport. Het klantenbestand loopt uiteen van dealers, verzekeraars, garagebedrijven als ook vele particulieren. Uw voertuig wordt door ons volgens het door-to-door concept vervoerd. Dit betekent kortweg dat u als klant bepaalt waar uw voertuig opgehaald en afgeleverd behoort te worden.

Als u meer wilt weten over onze diensten of direct meer informatie wilt over een transportaanvraag dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. De mensen bij Betten zullen u correct en snel van dienst zijn.

Vrachtwagenberging – zware berging

Voor het bergen van vrachtwagens en touringcars heeft Betten altijd de juiste oplossing en een duidelijk plan van aanpak. Wanneer het voertuig, groot of klein, betrokken is bij een ongeval en schade heeft opgelopen is het moment daar om Betten in te schakelen.

Ook hierbij vraagt het weer juist die inzet van het meest geschikte voertuig. Met de beschikbaarheid over een modern en uitgebreid wagenpark kan Betten snel schakelen en zodoende ook snel ter plaatse verschijnen. Elke berging- of transportklus vraagt uiterste precisie.

De medewerkers bij Betten zijn stuk voor stuk vakkundig geschoold en up-to-date getraind. Ook op hun enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en aanpak kan worden gerekend. Zo wordt uw voertuig met zorg geborgen en kunt u rekenen op een veilig transport.

  • Sinds 2016 zijn wij als Bergingsbedrijf Betten een samenwerking aangegaan met collega’s uit Heerenveen en Beetsterzwaag. 
  • Naast onze eigen bedrijven hebben wij een nieuw bergingsbedrijf opgericht in Leeuwarden, BCF : Bergings Combinatie Friesland.
  • Met de nieuwe onderneming bergen wij gezamenlijk in geheel Friesland. Makkelijk voor onze opdrachtgervers, maar ook voor u, één aanspreekpunt.
  • Als bergingsbedrijf Betten blijven wij echter wel nadrukkelijk in Sneek en wijde omgeving actief.

Hoe Wij te werk gaan

U Belt

Bij pech onderweg belt u met de alarm centrale

De Alarmcentrale schakelt ons in

Dankzij de rechtstreekse koppeling met de alarmcentrale worden wij meteen ingeschakeld.

Onze Auto rukt uit en komt naar u toe

Wij komen zo snel mogelijk, trek een hesje aan en wacht naast de weg…

Berging's Team

 Paul Betten

Paul Betten Algemeen Directeur / Berger

 Jacky Betten

Jacky Betten Algemeen Directeur / Berger

 Robert Jan de Jong

Robert Jan de Jong Berger

Mail voor informatie

Ons Laatste nieuws